Carta Assemblea 2021

Carta Assemblea 2021

Carta Assemblea 2021 1280 886 admin

Carta Assemblea 2021

Barcelona, a 23 de febrer del 2021.

Benvolguts(es) Socis(es):

Adjuntem convocatòria i ordre del dia per la celebració de l’Assemblea General Ordinària del nostre Club, que com ja imagineu i havíem anunciat, no podrà ser presencial, sinó mitjançant videoconferència.

Aquesta opció ja queda contemplada en l’article 3.2 del Reial Decret Llei 34/2020, de 17 de novembre, que permet durant el 2021 la celebració de reunions o assemblees d’associats a través de videoconferència o conferència telefònica múltiple i que el Secretari de l’organisme reconegui la seva identitat i l’expressi a l’acta.

Per tant, necessitem que abans del 28 de febrer, tots aquells que estigueu interessats a participar, ens ho confirmeu responent a aquest mateix correu mitjançant el botó de resposta a fi que us puguem enviar l’enllaç a la plataforma i instruccions per a l’assistència el dia de la celebració de la nostre Assemblea anual.

També us demanem que ens feu arribar les preguntes que tingueu a bé fer a la junta per comentar-les al punt de precs i preguntes de manera conjunta i coordinada per evitar repeticions i facilitar les respostes de la junta directiva del club.

Moltes gràcies pel vostre ajut i la vostre col·laboració.

Salutacions cordials.

La Junta Directiva


Warning: Undefined array key "toolbar-default-page-mode" in /srv/vhost/clubminicooper.com/home/html/mini/wp-content/plugins/pdf-viewer-for-wordpress/includes/automatic-features.php on line 69