Qui som

La fascinació que ens uneix

El Club está format per un nombrós grup d’apassionats pels minis, fascinats per les nostres joies sobre rodes: el nostre MINI.

Aquesta afició en comú ens transporta, cada trobada, als anys 60 i ens fa sentir, a tots plegats, l’orgull de ser propietaris d’una part molt important de la història de l’automòbil.

Quina emoció!

El Club es va fundar per un grapat de valents el dia 9 de novembre de 1990. I s’ha convertir en un dels clubs de clàssics més dinàmics de Catalunya.

El Club Mini Cooper és el Club de tots els propietaris i afeccionats al popular Mini, en tota la seva gama de models, fabricats des del 1959.

Què t’oferim:

Assessorament en la compra i venda de Mini

Concentracions de Minis

Participació en esdeveniments esportius del motor

Assessorament tècnic

Participació en Fires i Mercats de l’automòbil

Boutique del Club (samarretes, insígnies, làmines, clauers,...)

Certificat per presentar el teu mini clàssic a organismes oficials

Una quota de només 50€ l’any

Sortides obertes

Si et fas soci, gaudiràs de moltes avantatges, però encara que no ho siguis, pots apuntar-te a les nostres sortides.

Fem visites culturals, prenem bona nota de la gastronomia de la regió, el que ho desitja s’apunta a proves de slalom i/o velocitat,… i moltes coses més. Algunes vegades sortim a l’estranger.

Si vens amb nosaltres repetiràs

Junta directiva

President: Joan Homs
Vicepresident: Edu Garau

Tresorer: Rossend Vila
Secretari: Anna Julià

President d’honor: Mr John Cooper
Soci d’honor: Mr Paddy Hopkirk

30-anys-del-club-mini-cooper

30 anys del Club Mini Cooper

El llibre dels 30 anys del Club Mini Cooper

Veure el llibre

Warning: Undefined array key "toolbar-default-page-mode" in /srv/vhost/clubminicooper.com/home/html/mini/wp-content/plugins/pdf-viewer-for-wordpress/includes/automatic-features.php on line 69

Subscriu-te

*indicates required

Autoritzes el Club Mini Cooper a enviar-te informació relacionada amb el Club o amb els Mini Cooper per correu electrònic.

Pots cancel·lar la teva subscripció en qualsevol moment fent clic en l'enllaç al peu de pàgina dels nostres mails. Per a obtenir informació visita la nostra web.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.