RETROMOTOR BARCELONA 2020 S’AJORNA FINS NOU AVÍS

RETROMOTOR BARCELONA 2020 S’AJORNA FINS NOU AVÍS

RETROMOTOR BARCELONA 2020 S’AJORNA FINS NOU AVÍS 640 771 admin

RETROMOTOR BARCELONA 2020 S’AJORNA FINS NOU AVÍS

COMUNICAT OFICIAL:
RETROMOTOR BARCELONA 2020 S’AJORNA FINS NOU AVÍS

En relació a la propera celebració de Retromotor Barcelona, ​​saló de el vehicle clàssic, d’època i col·lecció, prevista inicialment per als propers dies 27,28 i 29 de març, des Esdeveniments de l’Motor es vol comunicar:
Esdeveniments de l’Motor i La Farga de l’Hospitalet, en qualitat d’organitzadors de Retromotor Barcelona, ​​han decidit l’ajornament d’aquesta convocatòria d’acord amb les circumstàncies actuals i com a mostra de responsabilitat davant la societat i a l’espera de confirmar una nova data per a l’esdeveniment.


Aquesta decisió es fonamenta més en el compromís amb les empreses i participants que han confiat en Retromotor Barcelona com a plataforma comercial, assumint que l’escenari restrictiu actual pot menyscabar el nivell de qualitat, varietat i diversitat de l’oferta exposada, així com el retorn generat per aquesta participació i el possible impacte en la imatge i percepció de la mateixa entre el seu públic objectiu.


Esdeveniments de l’Motor i la Farga de l’Hospitalet informaran puntualment de qualsevol novetat en les seves respectives pàgines web.